Nič ti ne bodo zamerili, servis je ena izmed prednosti AC pred drugimi. Pa naj si bo glede kvalitete, cene ali prijaznostibugimajstr napisal/-a:Evo dočakal dan da so mačko odvlekli na rehabilitacijo.Upam da tokrat fantje na servisu uštimajo tako kot je treba,in da se ne vidimo do naslednjega rednega servisa.Ker tole je že mučenje tut za njih.Upam samo da mi ne zamerijo preveč,ker sem tolikokrat tečn.
AC 550 PS TRV
Re: AC 550 PS TRV
AC 700 4x4
-
bugimajstr
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: bela krajina
Evo informacije.Mačka je porihtana.Samo še stestirat jo morajo da pride ispravna nazaj.:)Sicer pripeljejo šele v ponedeljek ampak ok.važno da bo motorček delal ko šus.Spredaj pa ni bola polosovina ampak je mela balanca lufr.letva al kaj.Pa plovek za gorivo so menda zamenjali ker je res kazal vsesorte.:)Mehaniki pri ediju so pa itak fajni.kar se tega tiče sm zadovoljen.Upam da bodo zdaj naprej samo še dobre novice.
Aja kdor mi piše sporočila....jih žal nemorem brat.ker baje nisem avtoriziran al kaj že piše.na žalost.
-
bugimajstr
- Obiskovalec
- Reactions:
Evo dobil motor iz servisa!Najprej moram pohvalt serviserje,ker so mi tako lepo spucal motor.:)Pa zamenjali končnike spredaj in motor zrihtal da je kot nov.:)Naj tako ostane še naprej.:)zdaj pa lepo natočit in gasa sprobat če vse dela kot mora.
kaj si imel od bashana končnike, da so bili potrebni menjave?
Si pa vabljen na atv/quad spoznavno srečanje, ki bo to Soboto... več pa v temi srečanja! Da se spoznamo in kakšno rečemo
Si pa vabljen na atv/quad spoznavno srečanje, ki bo to Soboto... več pa v temi srečanja! Da se spoznamo in kakšno rečemo
2011 Shineray 300 xy hitro prodan..
2012 Can Am outy 800r max..... bo kr nekaj časa ostal...

Orginalne kugle na rokah ter končniki so na bašanu bolši- majkemi
So pa zdaj zrihtali druge, ki majo pet let garancije kao:) bomo vidli kaj bo 
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Menges
- Kontakt:
Pojdi v SS in novega outlanderja porukaj pri kolesihjay886 napisal/-a:kaj si imel od bashana končnike, da so bili potrebni menjave?![]()
-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
fresh, razlika je med luftom in LUFTOM 

-
bugimajstr
- Obiskovalec
- Reactions:
No da pokomentiram.Luft so imeli prvi končniki toliko.da se je slišalo pokanje ko sem zavijal.Se pravi da so bili do kraja hin.Zakaj so bili že po 2000km hin pa nevem.Je pa zdaj z novimi veliko težje lovit cesto.je res preveč odzivna balanca.No se bo treba spet privadit na drugačno odzivnost.je imela pa tudi balanca lufta tako da so tudi to sanirali in zdaj imam veliko bol odzivno krmiljenje kot je bilo prej.No pa plovec za gorivo so zamenjali ker se mu je izgleda res obrnilo in je kazal kakor je njemu pasalo.Se mi pa zdi da gre malo bol kot je šel.Ali je pa to samo občutek ker ga 4 dni nisem vozil.Aja še to.Na piknik oz srečanje bi rade volje šel pa nimam prikolice za prevoz motorja.Če bi šel pa po cesti bi se pa verjetno po feltnah pripeljal ker bi mi gume popapcalo.
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Menges
- Kontakt:
Ok se opravicujem... sem spregledal, da si napisal, da ima AC LUFT, bashan pa luftjay886 napisal/-a:fresh, razlika je med luftom in LUFTOM
-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
pelji turistično
sej tako hitro ne pobere gum. Imel boš lepo turco do srečanja in nazaj
@freshslo: mislim, da veš o katerem luftu je govora.. post višje.

-
bugimajstr
- Obiskovalec
- Reactions:
Fantje moji dragi..do avstrije se prileljem najbrž sam po polosovinah ker bi do tam najbrž še feltn zmankalo.:)je to stečanje res predaleč.Drugač pa...motorja nesmem komentirat,lahk sam komentiram to da je garancija 1+1 leto......se pravi še leto in nekaj mesecev.še bo pod garancijo šraufanja.:(na žalost.
po eni strani sem res vesel, da nisem AC-ja lani kupil... 550 v isti barvi kot je tvoj.. malo je manjkalo. (mogoče celo ta, ki ga imaš sedaj ti). Ti res privoščim, da se že te težave končajo 

-
bugimajstr
- Obiskovalec
- Reactions:
Doberdan! Mojstri eno uprašanje imam.Zdaj imam na mačko gume 25-8-12 spredaj in 25-10-12 zadaj.pa me zanima če lahko dam na te original feltne gume dimenzij 26-9-12 spredaj in 26-11-12 zadaj???Če gredo te gume na original alu feltne. Najlepša hvala za info.Aja še to.A se bo veliko poznalo na moči speljevanja k so večje gume?
Lahko daš komot, ker sem jaz tudi dal na svojo. Kar se pa tiče moči, pa se po občutku skoraj nič ne pozna..
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
Seveda , ker se dostikrat zgodi, da so 26" gume komaj tako velike kot 25"Jam napisal/-a:Lahko daš komot, ker sem jaz tudi dal na svojo. Kar se pa tiče moči, pa se po občutku skoraj nič ne pozna..
Jaz sem šel iz 25 na 24 col. Po mojem občutku je precej pridobil na moči. Je pa odvisno kje se voziš. Za off road so verjetno večje gume boljše.bugimajstr napisal/-a:A se bo veliko poznalo na moči speljevanja k so večje gume?
AC 700 4x4
bolj kot 1 cola se pozna koliko tehta sama pnevmatika... 

-
bugimajstr
- Obiskovalec
- Reactions:
Mene bol muči širina gum.Ker bi rad dal eno cifro širše ko to zdaj.Če se bo dalo sploh dat na original feltne in če se bo dalo normalno odvijat?Pa to mislim brez kake razširitve motorja.Na original konstrukcijo.
-
bugimajstr
- Obiskovalec
- Reactions:
Ok jam ti si dal se pravi spredaj 26-9-12 in zadaj 26-11-12 ??točno to dimenzijo?ker mi je na servisu reku mojstr da verjetno da bo ta dimenzija strgala po blatnikih.ni pa bil sigurn.Pa ne mi zamerit če te nisem dobro razumel.
Take dimenzije daš gor brez kakršnih koli težav
. Jaz imam gor 14" na 26" pa nikjer ne strga, prostora še več kot dovolj, je pa res, da je motor nekoliko razširjen, a tudi brez tega guma ne bi strgala ob blatnik
.
Kamor ne prideš peš-
prideš z ATV-jem
Arctic Cat Cruiser 700 4x4
Gladiator Quad Riders
prideš z ATV-jem
Arctic Cat Cruiser 700 4x4
Gladiator Quad Riders
pri mački je prostora še in še spredaj in zadaj.... pa tudi širša je od npr outlanderja.
Jaz sem za isto dimenzijo potreboval distančnike spredaj, ker za las ni šlo čez končnik.
Jaz sem za isto dimenzijo potreboval distančnike spredaj, ker za las ni šlo čez končnik.

- hurco
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: škofja loka
- Kontakt:
Ti samo montiraj, sosedu smo dobavli 27-12-12 pa ni nobene panike, prostora dovolj in še preveč.
AC 400 trv 4xgrebe