Tako je naredil kolega na Kazumi 500,zaenkrat stvar laufa brez problema,jermen dlje časa zdrži,prej je jermen pokal na približno 1000 km.......jaka napisal/-a:Meni pa je jasno, da je fant vgradil v sesalno cev variomata ventilator in da bo le ta hladil variomat, ki se na CF- moto zelo rad greje.
Lucky, ti pa takoj v foto - šolo.
BIF: vidim, da si strokovnjak prav na vsakem področju in obenem vzvišen nad kakršnemkoli kitajcem. Lucky je s precej entuziazma poskusil rešiti eno znanih težav CF-a in stvar deluje, zato res ne vidim razloga za norčevanje.BIF napisal/-a:Ok..iz slik smo razumeli poanto...hvala Jaka za "podnapise"....
Osebno pa bi se raje lotil tiste maščobe, ki se razliva po mašini...se mi zdi bolj koristno kot ta puhalnik, ki je mimogrede res lep dodatek....home made turbo polnilnik....
Ne piši teh yellowkletnih besed, ker jih kar nekaj takoj dobi suho grlo...in hitre prstefreshslo napisal/-a:Se mi zdi, da bi se morali tudi tokrat kitajci in kandcani zgledovati po japoncih(saj se ve katerega imam v mislih).
Se mi pa cist je..brinovc napisal/-a:Ne piši teh yellowkletnih besed, ker jih kar nekaj takoj dobi suho grlo...in hitre prstefreshslo napisal/-a:Se mi zdi, da bi se morali tudi tokrat kitajci in kandcani zgledovati po japoncih(saj se ve katerega imam v mislih).