Vožnja po naravnem okolju!!

Dodajte multimedijsko gradivo, članke, razne povezave,... na temo štirikolesnikov.
Odgovori
Uporabniški avatar
jay886
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Ruše

Re: Vožnja po naravnem okolju!!

Odgovor Napisal/-a jay886 » 27 Feb 2013, 18:13

Mike666 napisal/-a:A ti jim ustavljaš? Jaz jim nazaj mašem.
mi raje kakšno rečemo :finga: :drinkers:
Slika

Slika

pa se jih bo verjetno še kr nekaj nabralo

2011 Shineray 300 xy hitro prodan..
2012 Can Am outy 800r max..... bo kr nekaj časa ostal...

Slika

Uporabniški avatar
Mike666
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Ljutomer
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mike666 » 27 Feb 2013, 19:45

Vi kar vi kar. Jaz sem pač alirgečen na take osebke ko mislijo da so nad prehrambeno verigo.

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 11 Mar 2013, 17:12

V sredo, 13. februarja 2013, so se v prostorih PZS na 4. sestanku sestali člani Nevladne skupine za omejitev voženj z vozili v naravi, in sicer predstavniki PZS, Lovske zveze Slovenije ter novi člani skupine, predstavniki Zveze tabornikov Slovenije, medtem ko so bili predstavniki Ribiške zveze Slovenije upravičeno odsotni.
Skupino so na podlagi novih nalog preimenovali v Nevladno skupino za okoljsko in društveno zakonodajo.

Na sestanku so sodelovali iz Planinske zveze Slovenije predsednik PZS Bojan Rotovnik, podpredsednik PZS Tone Jesenko, generalni sekretar PZS Matej Planko, načelnik Komisije za varstvo gorske narave PZS Janez Bizjak in predstavnica PZS za odnose z javnostmi Zdenka Mihelič; iz Lovske zveze Slovenije predsednik LZS Srečko Felix Krope in direktor strokovnih služb Srečko Žerjav. Ob odsotnosti Ribiške zveze Slovenije je imel njihov mandat glasovanja predsednik Lovske zveze Slovenije Srečko Felix Krope. Sestanka se je udeležila še ena zveza, in sicer nova članica nevladne skupine Zveza tabornikov Slovenije, ki jo je na sestanku zastopal starešina Jernej Stritih. ZTS je prav tako močno povezana z naravo in skupaj z ostalimi organizacijami v tej skupini deli podobne poglede na okoljevarstvene tematike. Združene organizacije lahko tako s skupnimi močmi naredijo veliko več, saj mnenje in glas sedaj že štirih velikih nevladnih organizacij predstavlja mnenje prek 100.000 slovenskih prebivalcev.
Dosedanja Nevladna skupina za omejitev voženj z vozili v naravi se je leta 2011 sestala na treh sestankih, kjer je učinkovito nastopila s spodbudo po pripravi Zakona o vožnji z vozili v naravnem okolju in nato septembra 2011 tudi s skupnimi stališči in pripombami na predlog tega zakona. Na žalost s strani države na tem področju od septembra 2011 ni bilo nikakršnega napredka, niti novih korakov. Tako se je skupina na pobudo predsednika PZS Rotovnika odločila, da je navkljub težki situaciji v državi potrebno narediti vse, da bi vlada omenjeni zakon čim prej sprejela. Ta zakon namreč ne sme biti odvisen od trenutnih političnih razmer in ne politično sporen, saj je strokovni dokument. Vse prisotne organizacije so se strinjale, da je prvi, vsebinski del zaključen, potrebno pa je znova spodbuditi vse pristojne državne organe, da se postopek sprejemanja zakona premakne z mrtve točke. V ta namen je med drugim Planinska zveza Slovenije ob mednarodnem dnevu gora 11. decembra lani v svoji poslanici javnosti in medijem pozvala: »Praznujmo življenje v gorah, omejimo vožnje z motornimi vozili v naravnem okolju« in opozorila, da je ob začetku zimske sezone, ko problem predstavlja uporaba motornih sani, še posebej pomembno ponovno opomniti, da je tak zakon za ohranjanje naravnega ekosistema nujno potreben in da je vsako leto, ko zakon zaradi birokratskih preprek obtiči v predalu, izgubljeno v boju za ohranjanje naravnega okolja, katerega del smo navsezadnje tudi mi sami. Na Ministrstvo za kmetijstvo in okolje RS je Planinska zveza v januarju letos poslala tudi vprašanje, kakšen je status zakona; odgovora žal ni bilo.

Nevladna skupina je sklenila, da bodo naredili vse, da se zakon čim prej sprejme. Pripravili bodo javni poziv, s katerim bodo pozvali sorodne in druge organizacije k podpori pobude o čimprejšnjem sprejetju Zakona o vožnji z vozili v naravnem okolju. Po prejetih odzivih bo skupina listo podpore poslala vladi. V marcu bodo organizirali tudi novinarsko konferenco na to tematiko in okroglo mizo z vsemi podpisniki javnega poziva.

Ob koncu sestanka so prisotni sklenili, da se Nevladna skupina za omejitev voženj z vozili v naravi preimenuje v Nevladno skupino za okoljsko in društveno zakonodajo, saj je aktualnih še precej zakonov, s katerimi so povezane dejavnosti organizacij v skupini. Sklenili so tudi, da ne bodo na predloge samo reagirali, ampak bodo tudi proaktivni in svoje predloge podajali že vnaprej. Tako je sedaj odprt za razpravo Zakon o gozdovih, kjer bodo po posvetu s pravno strokovnjakinjo Senko Vrbica (Zavod Center za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij) poskušali implementirati skupna stališča skupine glede predlaganega Zakona o vožnji z vozili v naravnem okolju ter da se v zakon vključi rekreacijska funkcija gozdov. Peti sestanek nevladne skupine bo marca 2013 na Lovski zvezi Slovenije.

Lovska zveza Slovenije
predsednik Srečko Felix Krope

Zveza tabornikov Slovenije
starešina Jernej Stritih

Planinska zveza Slovenije
predsednik Bojan Rotovnik

Uporabniški avatar
jay886
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a jay886 » 11 Mar 2013, 17:28

hja.. spet pritiskajo, vendar bo treba odpret oči in ustreči obem stranem. Moto-sport ni mali zalogaj pri nas in to se tam na vladi tudi dobro zavedajo. Palice ne nosijo biznisa. Se strinjam z omejitvijo, ampak treba tudi nekaj "odpret"... ne more biti vse zeleno in zaprto. Vprašanje kaj se bo dogajalo.... mene je bolj kot kazni "strah", da bodo dobili pooblastila vsi od prvega do zadnjega pijančeka z OŠ.... ravno ti nimajo kaj za počet in bodo stražili cele dneve v gmajni in igrali šerife. ](*,)

Se pa pozna, da so apn-ke zamenjale kroske... vsak drugi pubec se vozi že z krosarjem, sankačev je letos verjeli ali ne rekordno.. kje so še atv-ji...

Slika

Uporabniški avatar
brinovc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a brinovc » 11 Mar 2013, 19:38

Ker vem, da bodo tole po službeni dolžnosti morali prebrati tudi za to postavljeni kadri in seveda bodo morali o tem tudi poročati naprej sem vrgel prste na tipke:

Meni Jakatov citat prispevka o tej tematiki zelo diši po politikajnerstvu. Točno se ve, da so vsi našteti včasih ali pa še vedno fikusirali v javni upravi in kadar so sploh kaj delali, so delali v lastno oz. zasebno korist ali pa korist svoje interesne skupine. Tako so z leti skozi stranska vrata zlobirali marsikatero uredbo in zakon, ki omejuje celo aktivnost lastnikov na lastnih zemljiščih zaradi interesov določenih skupin ali posameznih dokazano pokvarjenih kaviarskih uradnikov (smrkec sf.krop.e in podobni).

Le zakaj neki so začele po pribljižno enoletnem premoru prav v teh politično vročih trenutkih te enosortne podgane lesti iz svojih lukenj? Zato, ker pričakujejo z morebitno novo vlado zopet pravno, materijalno in politično zaslombo za svoja nemoralna, neetična in sprevržena dejanja. Te podgane očitno ne morejo živeti brez t.i. razrednih sovražnikov (lastnikov zemljišč in ostalih ljudi, katerim enako kot njim prija gibanje v naravi). Paše jim seveda tudi kaos, v katerem je trenutno država, kajti le tako znajo živeti na tuj račun. Nek normalen demokratičen red ni za njih. Za njih obstaja očitno le kastni sistem, kjer je manjšini dovoljeno vse, večini pa nič. In zopet bodo šteli svoje pripadnike po udbovsko (se pravi x10) in po načinu Friderike Kresal bodo vsi tudi nevede namočeni v to njihovo gnojnico. Pri tem bo zopet veliko normalnih lovcev, ribičev, pohodnikov... po nepotrebnem in po krivem ožigosanih z sprevrženimi dejanji svojih liderjev, ki žal dokazano izhajajo iz ene same politične opcije.

Upam, da izvem, kdaj bo novinarska konferenca omenjenih sprevržencev, ker bi jim rad postavil veliko vprašanj o njihovi dejanski aktivnosti v naravnem okolju in ne o tisti, z katero filajo >svoje< medije.

Sem že večkrat napisal ali izjavil, pa bom še enkrat: ko se bo lovska organizacija odpovedala pobijanju živali iz strasti ter se odpovedala pobijanju trofejnih živali, in ko se bo ribiška zveza ogradila od medijskih prispevkov o ulovu trofejnih rib in njihovega utrujanja oz. dolgotrajnega bolečega krepavanja, se bom jaz prenehal iz užitka vozit po naravnem okolju. Tudi avtocesta je speljana skozi (po njihovo) neokrnjeno naravo, pa se nič ne sekirajo, teveč veselo žgejo po njej službene avtomobile tudi v zasebne namene...polno neokrnjeno Pohorje smučarjev,avtomobilov in v nočnem času zabave ter močnih snežnih teptalcev jih ne moti, moti jih pa nekaj motornih sankačev...

ja, dragi samooklicani nadljudje z vibram podplati in puškinimi kopiti; ko se pogledate v ogledalo se vam le to zlaže. Dejansko je videti tole: :butthead:

Zgolj samo moje mnenje...

LP!

Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.

Uporabniški avatar
jay886
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a jay886 » 11 Mar 2013, 19:41

=D>

Slika

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 11 Mar 2013, 19:48

Fantje so že k pameti prišli in se znašli po svoje =D> =D> =D> =D> =D>
ilegal enduro :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

http://enduro-mtb.com/en/secret-enduro- ... -slovenia/

Uporabniški avatar
jay886
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a jay886 » 11 Mar 2013, 19:51

zeleni so gotovi. Dobesedno :twisted:

Slika

Uporabniški avatar
lakl
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a lakl » 11 Mar 2013, 20:05

brinovc napisal/-a:Ker vem, da bodo tole po službeni dolžnosti morali prebrati tudi za to postavljeni kadri in seveda bodo morali o tem tudi poročati naprej sem vrgel prste na tipke:

Meni Jakatov citat prispevka o tej tematiki zelo diši po politikajnerstvu. Točno se ve, da so vsi našteti včasih ali pa še vedno fikusirali v javni upravi in kadar so sploh kaj delali, so delali v lastno oz. zasebno korist ali pa korist svoje interesne skupine. Tako so z leti skozi stranska vrata zlobirali marsikatero uredbo in zakon, ki omejuje celo aktivnost lastnikov na lastnih zemljiščih zaradi interesov določenih skupin ali posameznih dokazano pokvarjenih kaviarskih uradnikov (smrkec sf.krop.e in podobni).

Le zakaj neki so začele po pribljižno enoletnem premoru prav v teh politično vročih trenutkih te enosortne podgane lesti iz svojih lukenj? Zato, ker pričakujejo z morebitno novo vlado zopet pravno, materijalno in politično zaslombo za svoja nemoralna, neetična in sprevržena dejanja. Te podgane očitno ne morejo živeti brez t.i. razrednih sovražnikov (lastnikov zemljišč in ostalih ljudi, katerim enako kot njim prija gibanje v naravi). Paše jim seveda tudi kaos, v katerem je trenutno država, kajti le tako znajo živeti na tuj račun. Nek normalen demokratičen red ni za njih. Za njih obstaja očitno le kastni sistem, kjer je manjšini dovoljeno vse, večini pa nič. In zopet bodo šteli svoje pripadnike po udbovsko (se pravi x10) in po načinu Friderike Kresal bodo vsi tudi nevede namočeni v to njihovo gnojnico. Pri tem bo zopet veliko normalnih lovcev, ribičev, pohodnikov... po nepotrebnem in po krivem ožigosanih z sprevrženimi dejanji svojih liderjev, ki žal dokazano izhajajo iz ene same politične opcije.

Upam, da izvem, kdaj bo novinarska konferenca omenjenih sprevržencev, ker bi jim rad postavil veliko vprašanj o njihovi dejanski aktivnosti v naravnem okolju in ne o tisti, z katero filajo >svoje< medije.

Sem že večkrat napisal ali izjavil, pa bom še enkrat: ko se bo lovska organizacija odpovedala pobijanju živali iz strasti ter se odpovedala pobijanju trofejnih živali, in ko se bo ribiška zveza ogradila od medijskih prispevkov o ulovu trofejnih rib in njihovega utrujanja oz. dolgotrajnega bolečega krepavanja, se bom jaz prenehal iz užitka vozit po naravnem okolju. Tudi avtocesta je speljana skozi (po njihovo) neokrnjeno naravo, pa se nič ne sekirajo, teveč veselo žgejo po njej službene avtomobile tudi v zasebne namene...polno neokrnjeno Pohorje smučarjev,avtomobilov in v nočnem času zabave ter močnih snežnih teptalcev jih ne moti, moti jih pa nekaj motornih sankačev...

ja, dragi samooklicani nadljudje z vibram podplati in puškinimi kopiti; ko se pogledate v ogledalo se vam le to zlaže. Dejansko je videti tole: :butthead:

LP!

S popolnoma strinjam!

8 let sem sem te zadeve spoznaval v osrčju lovske zveze in ti dam popolnoma prav. Vedno so bile igrice koga postavit na položaj,da bo imel čim več koristi od trenutne vlade. V gozdovih pa kaos in "strokovno" odstreljevanje trofejne divjadi za domač hladilnik - seveda brez dovolilnic :-k potem se pa zamisliš...

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Škofa Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 11 Mar 2013, 20:15

NI samo tvoje samo ti znaš lepše to napisati.

Uporabniški avatar
Bohorc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Mirna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Bohorc » 12 Mar 2013, 15:47

Stric Milan o gorskem kolesarjenju #-o ](*,) :smeeeh: :ufff:

http://www.youtube.com/watch?v=3KHPPGMX9aA

Kamor ne prideš peš-
prideš z ATV-jem :twisted:
Arctic Cat Cruiser 700 4x4
Gladiator Quad Riders

Uporabniški avatar
lakl
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a lakl » 12 Mar 2013, 16:43

Pride razjarjen lovec v gostilno z dvocevko in zavpije:

"kateri je seksal z mojo ženo?!"

Eden iz množice: "maš pa premal patronov ..."

:mrgreen:

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 12 Mar 2013, 17:05

Bohorc napisal/-a:Stric Milan o gorskem kolesarjenju #-o ](*,) :smeeeh: :ufff:

http://www.youtube.com/watch?v=3KHPPGMX9aA
Jaz že dolgo pravim , da so kolesarji krivi za vse :twisted:

Uporabniški avatar
brinovc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a brinovc » 12 Mar 2013, 17:27

Njihovo sprevrženo razmišljanje:
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

In kdo od >nas kriminaliziranih< ljubiteljev narave je skrivil le dlako kateri gozdni živalci?
Jaz ga ne poznam.

Zgolj samo dejstva...

LP!

Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.

Uporabniški avatar
jay886
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a jay886 » 12 Mar 2013, 18:05

Slika

mladič..
Slika

december 2012
Slika

Slika

Uporabniški avatar
jay886
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a jay886 » 12 Mar 2013, 18:13

Še bolj se treba furat. Da bodo čimmanj polovili, gamad zelena. Gotovi so!

Slika

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 12 Mar 2013, 18:17

Genocid :shock:

mesar
Začetnik
Reactions:
Kraj: žalec

Odgovor Napisal/-a mesar » 12 Mar 2013, 19:42

:axe: kaki debili!! gozdarji žagajo ko zmešani lovci pokajo.kak bigfot bi jih mogu pretepst pol bi pa pisal .....zakone.če kir dela sranje po hostah jih delajo toti.gotofi so.

rotis
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a rotis » 12 Mar 2013, 21:43

Uporabniški avatar
jay886
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a jay886 » 22 Mar 2013, 13:58

Slika

Slika

Uporabniški avatar
jay886
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a jay886 » 26 Mar 2013, 16:51

ta pujči pa je mogo it za klobase. Je delal preveč pizdarij pa še srečali bi ga lahko skoraj vsakič na tej relaciji.. Bi nam hitro pokazal kak leti 4x4 dol po brejgu :mrgreen:

Čakanje z 7,62x51 in teto berto za pasom
Slika

še en fotošut pred klobasami :twisted:
Slika

Bo treba imet kakšno prvo pomoč, če srečaš prijatelja med vitlanjem :lol:

Slika

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 26 Mar 2013, 20:24

jay886 napisal/-a:ta pujči pa je mogo it za klobase. Je delal preveč pizdarij pa še srečali bi ga lahko skoraj vsakič na tej relaciji.. Bi nam hitro pokazal kak leti 4x4 dol po brejgu :mrgreen:

Čakanje z 7,62x51 in teto berto za pasom
Slika

še en fotošut pred klobasami :twisted:
Slika

Bo treba imet kakšno prvo pomoč, če srečaš prijatelja med vitlanjem :lol:

Verjemi , če srečaš tega ščetinarja pri vitlanju ne boš rabil ne prve pomoči in tudi nobene druge ne samo frišne gate . :haha :haha :haha

medved1
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a medved1 » 26 Mar 2013, 22:25

Jay886 živi in pusti živeti, ne drekaj non-stop, že tako nas ne marajo preveč in nas poskušajo omejiti z raznimi nam neprijetnimi pravili in zakoni. Kako bi tebi bilo, če se bi tvoje slike in prispevki z ATV vlačili po vseh mediji samo v slabem. Kot ti, se tudi jagri, paličarji in ostali radi pohvalijo s svojimi uspehi (zate je to mogoče lepo odpelja ovinek na zasneženi gozdni poti, za jagra je to sigurno trofeja, za pohodnika osvojen vrh in še bi lahko našteval).

Zamisli se koliko prosto letečih žuželk si umoril (po tvoje) že s tem, ko si se čisto po pravilih peljal po registrirani poti za motorna vozila, koliko plazečih živalc zgazil, koliko drugih živali je zaradi tvoje prisotnosti porabilo zadnje atome moči, ker se non-stop umikajo na tvojih poteh.

Veš vsi smo krvavi pod kožo in vsi tudi delamo napake tudi takrat, ko mislimo, da je prav. Nisem ekofanatik, nisem zaščitnik živali (vem čemu je namenjen prašič v štali, včasih po furi ali med (polnjenje lastnih baterij) paše divjačinski golaž ali suhomasnati divji narezek na lokacijah, kjer nas sprejemajo kot čisto navadne ljudi ne glede nato kaj vozimo in kaj počnemo v svojem življenju, misliš da je divji pižamar sam skočil v lonec ali, da je jelen z dodatki sam stopil v črevo). Tudi nisem proti krznu, mater kako paše ovčka pod našimi jajci. ko stisne mraz, pa vseeno ne posiljujem ljudi s svojimi frustracijami dokler mi ne presedejo. Nikoli ne bomo izvedeli koliko jagrov (lovcev) je lastnikov ATV-jev, katere si s svojim pisanjem prizadel.

Želim ti veliko lepih užitkov in čimveč trofej takšnih in drugačnih.

lp
:bear:
p.s. na svojo pisarijo v tej temi se ne bom več oglašal. Še en nasvet; ne obiskuj forumov, kjer te spravijo na obrate.

Uporabniški avatar
lakl
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a lakl » 27 Mar 2013, 19:48

Če lovcev ne bi bilo,oziroma ne bi delovali bi nas takšni kosmatinci dobesedno požrli.
Populacija se jim zelo hitro povečuje,kljub velikemu odstrelu (odvzem iz naravnega okolja). Lep primer so imeli v Švici,kjer so prepovedali lovsko dejavnost in v kratkem času so divji prašiči uničili vse polščine.
Slika

V kolikor si hoče kdo pogledati njihovo delovanje lahko v živo preko "Livestream kamere" opazuje dogajnje v živo iz Latvije preko spodnje povezave 24 ur na dan,le počakati jih je treba!

http://pontu.eenet.ee/player/siga.html

Nisem za prepoved lova,a vsakemu tudi ne bi dal puške v roko.Moti me le trofejni lov in ker smo vozniki 4kolesnikov in lovci na istem bregu sem popolnoma prepričan,da ,če bomo izzvali vojno jo bomo izgubili na celi fronti. Vsa populacija bo stopila na stran "zelenih" in udarila proti vsem motoriziranim uporabnikom neasvaltitanih poti.
Tukaj se z uporabnikom Medved-om strinjam v popolnosti in pustimo osje gnezdo na miru. Tako,kot jaz berem lovski forum,internetne strani lovske zveze... sem prepričan,da lovci enako spremljajo naše strani in aktivnosti.

Včasih je bolje :-# ...

Uporabniški avatar
jay886
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a jay886 » 27 Mar 2013, 19:55

Res je lakl. Mogoče sem sam oz smo preveč "agresivno" pristopili v tej temi. AMPAK... vse te slike so iz FB in verjeli ali ne se narod najbolj zgraža nad lovci in ne toliko nad mopedi. In ko vidiš število komentarjev potem vidiš... Tudi zelo veliko peticij za prepoved lova itd kroži naokoli. Nas pa za sedaj preganja vemo kdo. Tisti, katerega zmotimo...... Sem spremljal zadnje zadeve v zvezi z zakonom, kolesarji, motoristi bi se pogajali v obe smeri, ampak lovci bi samo v svojo smer. Tak ne moreš naredit nič in se nebo naredilo nikoli nič. Sam se zelo ne rad vozim "direkt po gozdu". Bi pa vse dal, da bi odprli uradno vlake, katere so že "uničene" od gozdarjenja za nas.

In verjel ali ne, motorizem in vse povezano z njim ni lahek zalogaj, da bi ga kar tako zatrli zeleni. Prvo so tu v igri :eur , drugo pa treba nekaj PONUDIT in potem pisat zakone. Samo z ene strani nebo šlo. Zeleni se najbolj pritožujejo, da imajo uničeno planinsko pot a dobro vedo, da jim je GG "poglihal" transverzalo. Že leta poskušajo proti GG-ju, ampak jim lahko dobesedno... NIČ.

Vse skupaj pa je povezano z :eur in zabavo. Vojna pa že traja in se bo samo še pojačala. Število novo registriranih atv-jeh je v zadnjih 3 letih strmo narastla. Terena pa nimamo toliko kot Kanada in hitro nastane "gneča"

p.s. človek v maskirki pa je naš kolega. Človek, ki razume vse smeri ;)

Slika

Odgovori