mi raje kakšno rečemoMike666 napisal/-a:A ti jim ustavljaš? Jaz jim nazaj mašem.

pa se jih bo verjetno še kr nekaj nabralo
mi raje kakšno rečemoMike666 napisal/-a:A ti jim ustavljaš? Jaz jim nazaj mašem.
brinovc napisal/-a:Ker vem, da bodo tole po službeni dolžnosti morali prebrati tudi za to postavljeni kadri in seveda bodo morali o tem tudi poročati naprej sem vrgel prste na tipke:
Meni Jakatov citat prispevka o tej tematiki zelo diši po politikajnerstvu. Točno se ve, da so vsi našteti včasih ali pa še vedno fikusirali v javni upravi in kadar so sploh kaj delali, so delali v lastno oz. zasebno korist ali pa korist svoje interesne skupine. Tako so z leti skozi stranska vrata zlobirali marsikatero uredbo in zakon, ki omejuje celo aktivnost lastnikov na lastnih zemljiščih zaradi interesov določenih skupin ali posameznih dokazano pokvarjenih kaviarskih uradnikov (smrkec sf.krop.e in podobni).
Le zakaj neki so začele po pribljižno enoletnem premoru prav v teh politično vročih trenutkih te enosortne podgane lesti iz svojih lukenj? Zato, ker pričakujejo z morebitno novo vlado zopet pravno, materijalno in politično zaslombo za svoja nemoralna, neetična in sprevržena dejanja. Te podgane očitno ne morejo živeti brez t.i. razrednih sovražnikov (lastnikov zemljišč in ostalih ljudi, katerim enako kot njim prija gibanje v naravi). Paše jim seveda tudi kaos, v katerem je trenutno država, kajti le tako znajo živeti na tuj račun. Nek normalen demokratičen red ni za njih. Za njih obstaja očitno le kastni sistem, kjer je manjšini dovoljeno vse, večini pa nič. In zopet bodo šteli svoje pripadnike po udbovsko (se pravi x10) in po načinu Friderike Kresal bodo vsi tudi nevede namočeni v to njihovo gnojnico. Pri tem bo zopet veliko normalnih lovcev, ribičev, pohodnikov... po nepotrebnem in po krivem ožigosanih z sprevrženimi dejanji svojih liderjev, ki žal dokazano izhajajo iz ene same politične opcije.
Upam, da izvem, kdaj bo novinarska konferenca omenjenih sprevržencev, ker bi jim rad postavil veliko vprašanj o njihovi dejanski aktivnosti v naravnem okolju in ne o tisti, z katero filajo >svoje< medije.
Sem že večkrat napisal ali izjavil, pa bom še enkrat: ko se bo lovska organizacija odpovedala pobijanju živali iz strasti ter se odpovedala pobijanju trofejnih živali, in ko se bo ribiška zveza ogradila od medijskih prispevkov o ulovu trofejnih rib in njihovega utrujanja oz. dolgotrajnega bolečega krepavanja, se bom jaz prenehal iz užitka vozit po naravnem okolju. Tudi avtocesta je speljana skozi (po njihovo) neokrnjeno naravo, pa se nič ne sekirajo, teveč veselo žgejo po njej službene avtomobile tudi v zasebne namene...polno neokrnjeno Pohorje smučarjev,avtomobilov in v nočnem času zabave ter močnih snežnih teptalcev jih ne moti, moti jih pa nekaj motornih sankačev...
ja, dragi samooklicani nadljudje z vibram podplati in puškinimi kopiti; ko se pogledate v ogledalo se vam le to zlaže. Dejansko je videti tole:![]()
Zgolj samo moje mnenje...
LP!
Zgolj samo moje mnenje...
jay886 napisal/-a:ta pujči pa je mogo it za klobase. Je delal preveč pizdarij pa še srečali bi ga lahko skoraj vsakič na tej relaciji.. Bi nam hitro pokazal kak leti 4x4 dol po brejgu![]()
Čakanje z 7,62x51 in teto berto za pasom
še en fotošut pred klobasami![]()
Bo treba imet kakšno prvo pomoč, če srečaš prijatelja med vitlanjem