v tujini prodajajo ta patent za 110eur. Seveda jim moreš svojo poslati in v roku 10 dni dobiš nazaj.
Pol že je nekaj na tem.
v tujini prodajajo ta patent za 110eur. Seveda jim moreš svojo poslati in v roku 10 dni dobiš nazaj.

Mogoče pride v upoštev kakšna zaščita v tem stilu.jay886 napisal/-a: Je pa pri max-u precej na udaru pri previsih itd.

Desna ima luknjo za nožno zavoro...leva pa ne...torej je več materiala! Je** ga...vse šteje....jaka napisal/-a:
Tole sem našel na netu. Leva je dražja od desne.

Jay, uf pa še eno težavo si pozabil odpraviti, nalepka se ti je odlimaljay886 napisal/-a:po 19.000km menjalnik neke šteka.. ampak kr na furi rešimo problem z "original" orodjem izpod sedeža.![]()

jay886 napisal/-a:
sej vemo kako pri can am-u trpi ročica za menjalnik... ni čudno, da se losa vijak![]()
Zelen loctite in ne bo vec tezav.jay886 napisal/-a:Ni moj stroj to![]()
drugače pa ja... odvil se je vijak, ki drži vzvod za menjavanje. Kr nerodna reč, ko se ti to zgodi rečimo ene 20min od najbližje ceste.. Še dobro, da je v torbici pod kufrom 10ključ, klešče pa še kaj uporabnega bi se našlo.![]()
p.s. to se mi je redno na tomosu dogajaloBom pa vseeno 1x na leto preveril ta vijak, ker sej vemo kako pri can am-u trpi ročica za menjalnik... ni čudno, da se losa vijak
![]()
Čeprav... bi se lahko navadil, ker šlo pa je tak gladko kot na artic catu
Res je, ampak za 2013 modele. Ta 650tka pa je letnik 2008... staro, ampak motor prede kot sulica, kljub trdemu šaltavanjubrinovc napisal/-a:
Hmm... zdi se mi, da si nekje pisal o mehkobi šaltanja pri kanarčkih...ali pa presegaš pogoje uporabe...![]()