Torej večji obseg manj profilalakl napisal/-a:Bojler ima še kar nekaaj profila
No mal smo vse skupaj zašli.
Tema je 1000 - ka
lp
Torej večji obseg manj profilalakl napisal/-a:Bojler ima še kar nekaaj profila

jaka napisal/-a:Polaris Predator 500
SMC Ram 500 in Adly 500 (isti agregat kot Predator)
Dinli 450
Yamaha Raptor 660/700
Honda TRX 700
Suzuki LTZ/Kawasaki/ AC 400
Apache 450
Bomb. baja 650
In še bi se našel kateri. Vsi pa so se z kilometri, vzdržlivostjo itd...že dokazali v času svojega obstoja.
Govorim o cestno-makadamski uporabi.
Baja, sicer si v minusu za vzvratno ! Ostali modeli pridejo v upoštev samo če se odpoveš čutari.rožle napisal/-a:Rabim tudi prostor za prtljego...(šotor, obvezno mal večja čutara, dve osebi..skupna obremenitev - ne osnacca 160 kg .
lp

rožle napisal/-a:jaka napisal/-a:Polaris Predator 500
SMC Ram 500 in Adly 500 (isti agregat kot Predator)
Dinli 450
Yamaha Raptor 660/700
Honda TRX 700
Suzuki LTZ/Kawasaki/ AC 400
Apache 450
Bomb. baja 650
In še bi se našel kateri. Vsi pa so se z kilometri, vzdržlivostjo itd...že dokazali v času svojega obstoja.
Govorim o cestno-makadamski uporabi.
Civava, malo me je začela spet dražiti 1000-ka, pa me zanima koliko moči je pridobila s spucanim rorom? Ali pa vsaj kako se poznajo razlike v vožnji, pospeških...glede na prvotno stanje?Civava napisal/-a:Z vsemi konji in spucanim rorombrinovc napisal/-a:A z vsemi konjiči?Civava napisal/-a:Danes vozil 1000 ko lahko rečem samo![]()
![]()
![]()
Jaka

To sem včeraj občutil, ko sem "not padu" med te Notranjce na karnevalu.Civava napisal/-a:......od 110 pije ko ta hud pijanc.
rožle napisal/-a:140 km je nakladanje za tak motor.!!
lp
To velja tudi za Brp ja 800 pa tudi do 110 km na uro ni nobene škodeto se voziš potovalno okoli 80-90kmh brez, da bi motor kaj čutil
.., ki se trenutno prodajarožle napisal/-a:- ni bila Trzinska).