Nakup 4-kol.. PROSIM POMAGAJTE..
-
kawasaki92kfx
- Začetnik
- Reactions:
Nakup 4-kol.. PROSIM POMAGAJTE..
Pozdravljeni forumaši!..Pregledal sem forum, a nisem našel kar sem iskal. Odločo sn se da si nabavim 4-kolesnika, ker za motor žal ne morem naredit ispita, je to zdej moja edina možnost…
Kupit imam namen športni štirkolesnik tam 35-60KM, homologiran za 2.
Zanima me zej nekaj stvari:
-a sploh se bi dal dobit kaj solidnega homologiranega za ca 4000e?(spremlam avto.net, sam ni neke izbire glih, je kaka varjanta uvoza, ko bi se splačal?)
-kolko pride registracija pa to .isto ko pr avti?
-kakšna je kaj poraba štirkolesnika npr 450ccm pri zmerni vožnji?
-so kake posebne cake ka je treba ahtat pri nakupu?
Če sn kej takega vprašo ko je že v drugi temi se opravičujem, vesel bom pa vsakega odgovora¨!
Lep motoristični pozdrav!
Kupit imam namen športni štirkolesnik tam 35-60KM, homologiran za 2.
Zanima me zej nekaj stvari:
-a sploh se bi dal dobit kaj solidnega homologiranega za ca 4000e?(spremlam avto.net, sam ni neke izbire glih, je kaka varjanta uvoza, ko bi se splačal?)
-kolko pride registracija pa to .isto ko pr avti?
-kakšna je kaj poraba štirkolesnika npr 450ccm pri zmerni vožnji?
-so kake posebne cake ka je treba ahtat pri nakupu?
Če sn kej takega vprašo ko je že v drugi temi se opravičujem, vesel bom pa vsakega odgovora¨!
Lep motoristični pozdrav!
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
Re: Nakup 4-kol.. PROSIM POMAGAJTE..
Uvoz skoraj ne verjem , da bi se splačal , tehnični 50€ , če zavaruješ še šoferja 150€ baja kuri caa 6 litrov na 100 km
Štirikolesnika , ki bi bil namenjen izključno vožnji po cesti ni in je potrebno vsakega malo predelati. Izpostavil bi tri po mojih izkušnjah:
Apač 450 dokaj vzdržljiv, lep, dovolj prostora za dva vendar ne smeta biti pretežka , če ne se zvija okvir, dokaj športna drža za to na dolgih relacijah lahko problemi. dobava rezervnih delov ?
Ram 500 Mašina 1 klasa, okvir dokaj dober,estetika za silo,prostor za dva je, rezervni deli ni problema.
Baja 650 Mašina 1 klasa prav tako okvir daleč najbolj udoben za vožnjo v dvoje, rezervni deli ni problema estetika tako tako
Štirikolesnika , ki bi bil namenjen izključno vožnji po cesti ni in je potrebno vsakega malo predelati. Izpostavil bi tri po mojih izkušnjah:
Apač 450 dokaj vzdržljiv, lep, dovolj prostora za dva vendar ne smeta biti pretežka , če ne se zvija okvir, dokaj športna drža za to na dolgih relacijah lahko problemi. dobava rezervnih delov ?
Ram 500 Mašina 1 klasa, okvir dokaj dober,estetika za silo,prostor za dva je, rezervni deli ni problema.
Baja 650 Mašina 1 klasa prav tako okvir daleč najbolj udoben za vožnjo v dvoje, rezervni deli ni problema estetika tako tako
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
- frm
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: Šmarje Sap
- Kraj: Šmarje-Sap
2012 Yamaha Raptor 700R
-
kawasaki92kfx
- Začetnik
- Reactions:
hvala za odgovore:) sploh civava..tale bombarder bi kr biu ja sam se mi pa estetsko ne dopade glih..mislim nabavit kakega raptorja mogoč kfx..apacheje sn že tut šou gledat v rogaško sam se mi zdi kvaliteta mal vprašljiva..
lp!
lp!
-
kawasaki92kfx
- Začetnik
- Reactions:
aam ja.sam žau pa na zdravniškem nepridem skos za motor..za avto pa jafrm napisal/-a:se opravičujem a se strinjam.Zakaj kompliciraš ko se ne smeš vozit po javni cesti,to pomeni nikodar ,če si premlad za motor si tudi za atv z šestnastini.
- Negrettosylvius
- Obiskovalec
- Reactions:
kawasaki92kfx napisal/-a:hvala za odgovore:) sploh civava..tale bombarder bi kr biu ja sam se mi pa estetsko ne dopade glih..mislim nabavit kakega raptorja mogoč kfx..apacheje sn že tut šou gledat v rogaško sam se mi zdi kvaliteta mal vprašljiva..
lp!
Estetsko ne dopade? Tole zverino kupiš zaradi preformans in vzdržljivosti ne pa zaradi estetike
2009 Can Am Renegade 800 X
1999 Aprilia RS 250
1999 Aprilia RS 250
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Raptorce ti nisem omenil , ker si napisal , da hočeš homologacijo za 2 in dovolj prostora 
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Predvsem zaradi vzdržljivosti pa tudi perfomanse niso od muh. Glede estetike pa vi hodijo gledat kamor koli se pripeljem torej nekaj je na temEstetsko ne dopade? Tole zverino kupiš zaradi preformans in vzdržljivosti ne pa zaradi estetike
-
kawasaki92kfx
- Začetnik
- Reactions:
Ja se se mi ne gre za druge, sam js ga mislim pol met neki cajta…pa se zej pa bol ko gledam tte bombardere bol se mi dopadejo:)…pol pravte de bi ga blo za kupit?.a na raptorki ni dost placa za 2
Hvala in lp!
Hvala in lp!
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Menges
- Kontakt:
Kot bivsi lastnik raptorja, ti lahko povem, da prostora je dovolj, vendar ogrodje ni prevec mocno narejeno in hitro poci pri zadnjem koncu. V kolikor si vajen varjenja, potem ne bo tezav in tudi 4cikl bo delal kot svicarska ura. Ce se mislita voziti dva, potem bi jaz raje izbiral med Bajo ali Kawasaki KFX 700 oz. BRP Spyderjem ali e-atvjem. Je pa oblika stvar posameznika.
-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-
kawasaki92kfx
- Začetnik
- Reactions:
o hvala js sn že pa raptorja mislo nabavitfreshslo napisal/-a:Kot bivsi lastnik raptorja, ti lahko povem, da prostora je dovolj, vendar ogrodje ni prevec mocno narejeno in hitro poci pri zadnjem koncu. V kolikor si vajen varjenja, potem ne bo tezav in tudi 4cikl bo delal kot svicarska ura. Ce se mislita voziti dva, potem bi jaz raje izbiral med Bajo ali Kawasaki KFX 700 oz. BRP Spyderjem ali e-atvjem. Je pa oblika stvar posameznika.