Zato pa sem ti predlagal 750-ko ker poznam lastnika in vem kako je bil motor vzdrževan. Mogoče dobiš zraven še pižamico...

Torej tudi ti voziš KQ ?BIF napisal/-a:Med 700 in 750 je velika razlika čeprav ne izgleda tako na prvi pogled. Med Japonci je KQ750 najbolj športen delavec z največjo prostornino valja in praktično neuničljiv.. In Marko777...kilometrina je odvisna od lastnika...lahko je razjeban po 3.000 km...lahko pa je večen. Jaz imam 27.000 prevoženih in skoraj 1.000 delovnih ur....urica tika taka....
Zato pa sem ti predlagal 750-ko ker poznam lastnika in vem kako je bil motor vzdrževan. Mogoče dobiš zraven še pižamico...
Bom povedal preko svojega primera!marko777 napisal/-a:Še kr jasen. Dal bi ti like če bi šlo. Zakaj pa se prodaja, če slučajno veš
jay886 napisal/-a:ne čakaj predolgo.
Kakšna pa je to velika razlika med Kingquad 700 in 750,razen,da so povrtali cilinder z 695 ccm na 722 ccm ?BIF napisal/-a:Med 700 in 750 je velika razlika čeprav ne izgleda tako na prvi pogled. Med Japonci je KQ750 najbolj športen delavec z največjo prostornino valja in praktično neuničljiv.. In Marko777...kilometrina je odvisna od lastnika...lahko je razjeban po 3.000 km...lahko pa je večen. Jaz imam 27.000 prevoženih in skoraj 1.000 delovnih ur....urica tika taka....
Kaj pa zgornji lepotecBIF napisal/-a:Homologiran je...tako kot vsi kitajci. Problem je le ta, da v homologaciji piše Shineray.
Za 400 bi težko rekel karkoli, ker je nikoli nisem vozil. je pa z nami vozil kolega, ki je prevozil vse kar smo ostali z močnejšimi mašinami. Rogi je z 400-ko prepotoval veliko držav in prevozil ogromno kilometrov..kolikor mi je znano brez težav. Skupaj smo vozili tudi v Bosni kjer sta bila na motorju dva in je presenetljivo lahko zmogel vse terene. Ni nek presežek...se pa boš z njim postaral kar se vzdržljivosti tiče.marko777 napisal/-a:Kaj pa zgornji lepotecBIF napisal/-a:Homologiran je...tako kot vsi kitajci. Problem je le ta, da v homologaciji piše Shineray.kakšen komentar prosim