Nakup štirikolesnika

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: http://goeasttour.com/
Kontakt:

Re: Nakup štirikolesnika

Odgovor Napisal/-a BIF » 04 Apr 2014, 11:37

Pa saj tu ni kaj razpravljat. Motor je bomba...če ga "začutiš" je tvoj in si miren za naslednjih 20 let.
Ima edino eno napako...."bolezen" vseh LTD-jev...ni rumene barve na njem.... :mrgreen:

krigl
Obiskovalec
Reactions:
Kraj:: Kamnik

Odgovor Napisal/-a krigl » 04 Apr 2014, 11:45

Takšna bolezen se da enostavno ozdravit
:axe:

https://www.google.si/search?q=Tweety+B ... 90#imgdii=_

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 04 Apr 2014, 12:14

:mrgreen: ...ptičica bo premalo....
Rahel obliž na rano bi bilo nekaj takega.... :D
Slika

Uporabniški avatar
el.presidento
ON™®
Reactions:
Kraj:: Ivančna Gorica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a el.presidento » 04 Apr 2014, 20:32

Tale obliž pa dobro zgleda =D>

www.atv.si
2019 - Access 850
2015 - SMC Jumbo 720R
2014 - Cectek 600, Aeon Cobra S 330
2013 - Access Outback 400, Adly 400xs
2012 - SMC Jumbo 720R
2011 - CF Moto Z6, SMC Jumbo 720R
2010 - SMC Jumbo 360R, Dinli 700 Monster
2009 - SMC Stinger 520RR
2008 - Adly 300xs
2007 - SMC Captain 300 Tuning
2006 - Barossa Silverhawk 250R Tuning
2005 - Barossa Cheetah 250

GoranP
Obiskovalec
Reactions:
Kraj:: Slovenske Konjice

Odgovor Napisal/-a GoranP » 07 Apr 2014, 19:53

Evo, ara položena :D :twisted:

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 07 Apr 2014, 20:21

Odlično.... =D>

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 07 Apr 2014, 20:53

Bravo ! Eden izmed redkih, ki je prebiral forum se registriral, zbral še nekaj informacij in se korajžno odločil za nakup. Ne preostane ti nič drugega, kot napolniti rezervoar in veselo na vožnjo z malce previdnosti v desnem palcu.

GoranP
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a GoranP » 07 Apr 2014, 21:21

Ja, bom še dost informacij, napotkov, mnenj potreboval. Vse od vzdrževanja do ostalih predlogov. Rad bi mu nudil kar potrebuje in v zameno za to imel nasmeh na obrazu vedno ko se bom vsedel nanj. Prva stvar ki mi jo je priporočil sedanji lastnik je da bi počasi bilo treba menjati jermen. Kje najceneje dobit takega kot je potrebno imeti (s tem ne mislim raznih kopij, ampak original ali nadomestek originalu ki ga priporočate seveda isti izdelek kje dobiti najceneje). In pa še kako preveriti v kakem stanju je (kaj izmeriti in kakšna je spodnja meja izmerjene vrednosti). Hvala in lp

Uporabniški avatar
lakl
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a lakl » 08 Apr 2014, 06:06

Cena se ti suče nekaj čez 100 €. Pred kratkim so bili na tem forumu dosegljivi Gates jemeni pod to ceno.(enako kvaliteni,če ne celo boljši od orgnala). Če ti je star lastnik priporočal,da ga menjaj pol jaz ne bi odlašal dolgo. Hitro in preprosto se ga da zmenjat in ob mnjavi priporočam generalno in temeljito čiščenje ( po pravilih bo le malo prašen). Obstajajo tudi posnetki čiščenja variomata. Več ti bodo svetovali lastniki in vozniki BRP vozil. Pa srečno vožnjo :D

Uporabniški avatar
Rogi
Poznavalec
Reactions:
Kraj: Plave - Posočje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rogi » 08 Apr 2014, 11:55

Dobro si kupil. :bbb: Naj te dobro služi. Srečno.

Uporabniški avatar
delorto1
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a delorto1 » 09 Apr 2014, 09:46

Eur sem imel v žepu in poslušaš opis in hvalo quada ,stojim poleg in vidim nekaj povsem nasprotnega. Dajejo me mešani občutki kaj naj mislim,kaj gledava isti quad?Rečeva o ceni in odnesem eur domov.

gomez13
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a gomez13 » 09 Apr 2014, 13:10

:-k :-k :shock:

Uporabniški avatar
Jam
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Selnica ob Dravi

Odgovor Napisal/-a Jam » 09 Apr 2014, 13:25

A tvoj pa je tipi topi, ki ga prodajaš ? Da ni ki ta motor bil iz okolice Celja ? Te lahko prilepim kakšno sliko, kako izgleda brez motorja..

GoranP
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a GoranP » 09 Apr 2014, 13:53

In kaj te je dejansko motilo, resno me zanima? Baje si pričakoval nov motor, in te je že nekaj manjših risov motilo. Nevem, men se je zdelo vse ok, za jermen mi je povedal da naj menjam, ohranjenost mi je delovala odlično za letnik in km, res nevem kaj te je odvrnilo od nakupa, upam da bom lahko vesel da te je :!: ... bo pokazal čas če je to kar sem pričakoval.

Uporabniški avatar
delorto1
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a delorto1 » 09 Apr 2014, 16:40

Jam napisal/-a:A tvoj pa je tipi topi, ki ga prodajaš ? Da ni ki ta motor bil iz okolice Celja ? Te lahko prilepim kakšno sliko, kako izgleda brez motorja..
:D Ajd prilepi slikco me prav zanima.
Zadnjič spremenil delorto1, dne 09 Apr 2014, 17:45, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Jam
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Selnica ob Dravi

Odgovor Napisal/-a Jam » 09 Apr 2014, 16:44

Bom jo poiskal zvecer, ker je blo se na prejsnem telefonu;)

Outy 650 MAX XT

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 09 Apr 2014, 16:56

GoranP napisal/-a:In kaj te je dejansko motilo, resno me zanima? Baje si pričakoval nov motor, in te je že nekaj manjših risov motilo. Nevem, men se je zdelo vse ok, za jermen mi je povedal da naj menjam, ohranjenost mi je delovala odlično za letnik in km, res nevem kaj te je odvrnilo od nakupa, upam da bom lahko vesel da te je :!: ... bo pokazal čas če je to kar sem pričakoval.
Ne ubadaj se pretirano s tem. Kupil si BRP-ja. Če je bil vsaj minimalno vzdrževan se nimaš kaj bati. In kot sam ugotavljaš...glede na kilometre in letnik bi po slikah ocenil, da je nakup dobra naložba....kolikor je atv pač naložba. Zame je filter...nekateri imajo za to pač gostilniški šank, drugi fuzbal, tretji mlatijo svoje babe doma....nekako se pač moraš "prezračit"... :mrgreen:
Od kod pa si...približno, če ni problem?

Uporabniški avatar
delorto1
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a delorto1 » 09 Apr 2014, 17:42

[quote="GoranP"]In kaj te je dejansko motilo, resno me zanima? Baje si pričakoval nov motor, in te je že nekaj manjših risov motilo. Nevem, men se je zdelo vse ok, za jermen mi je povedal da naj menjam, ohranjenost mi je delovala odlično za letnik in km, res nevem kaj te je odvrnilo od nakupa, upam da bom lahko vesel da te je :!: ... bo pokazal čas če je to kar sem pričakoval.[/quote

Čestitam za dober nakup in naj ti zvesto služi. Razlog za kaj se nisem odločil za nakup bom pa zadržal za sebe.

Uporabniški avatar
delorto1
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a delorto1 » 09 Apr 2014, 17:55

BIF napisal/-a:
GoranP napisal/-a:In kaj te je dejansko motilo, resno me zanima? Baje si pričakoval nov motor, in te je že nekaj manjših risov motilo. Nevem, men se je zdelo vse ok, za jermen mi je povedal da naj menjam, ohranjenost mi je delovala odlično za letnik in km, res nevem kaj te je odvrnilo od nakupa, upam da bom lahko vesel da te je :!: ... bo pokazal čas če je to kar sem pričakoval.
Ne ubadaj se pretirano s tem. Kupil si BRP-ja. Če je bil vsaj minimalno vzdrževan se nimaš kaj bati. In kot sam ugotavljaš...glede na kilometre in letnik bi po slikah ocenil, da je nakup dobra naložba....kolikor je atv pač naložba. Zame je filter...nekateri imajo za to pač gostilniški šank, drugi fuzbal, tretji mlatijo svoje babe doma....nekako se pač moraš "prezračit"... :mrgreen:
Od kod pa si...približno, če ni problem?
:D Slika

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 09 Apr 2014, 18:40

Rogi napisal/-a:Poznam osebno oba lastnika. Eden bolj "picajzlast" kot drugi. Nikoli ali pa skoraj nikoli vožen po grdem terenu. 2x smo ga prepričali, da je šel z nami po malo gršem terenu in nikoli več. Še sedaj joče, ko se spomni. Kilometri realni, redno vzdrževan, čiščen, v garaži pokrit, kup dodatne opreme: 14 colska zelo lepa platišča, ogrevane ročke, kovček, prikolica kot nova z dodatnim varovalom proti kraji ... Cena je tudi primerna. Mislim, da prvi resni kupec ki pride na ogled da ga bo tudi peljal.
GoranP, glede na Rogijevo kilometrino in vse ostalo, bi prej kot vsem ostalim, verjel (in tudi verjamem) tem zgoraj citiranim besedam.

Uporabniški avatar
Rogi
Poznavalec
Reactions:
Kraj: Plave - Posočje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rogi » 09 Apr 2014, 18:50

Bilo je pa tako: Prvi kupec je prišel na ogled. Začel je komplicirat pri nekaj praskah (srebrno barvana plastika je občutlivejša od rumene), seveda z namenom da zniža ceno. V tem času pokliče sedanji novi lastnik. Prvi kupec seže v žep in ponudi kar je pač imel, je bil pa za par sto € prekratek, zato je pač odšel. Novi kupec in sedanji lastnik se je uspel dogovoriti za ceno in tako postal novi lastnik. Kot sem povedal, poznam zgodovino štirikolesnika. Terena sploh ni vozil, v glavnem makedami in gozdne ceste ter kolovozi. Vitel je rabil le enkrat in to, da je mene iz snega potegnil, ker se je meni pletenica strgala. Štirikolesnik je bil redno vzdrževan, pri prvem lastniku vedno na Ski & Sea (bil je pisan na firmo, zato lastnik ni škrtaril, nasprotno zelo je kompliciral). Drugi lastnik (lastnik cca 2 leti) pa je redne servise opravljal v glavnem sam je pa ves servisni material naročal pri Ski & Sea. Sam ne poznam tako dobro vzdrževanega oz. tako dobro ohranjenega štirikolesnika tega letnika in če samo platišča pogledaš vidiš, da nekega terena ni vozil.

Ni pa fer, da prideš in hočeš opraviti nakup, ker pa ne prideš skupaj s ceno, potem pa razglasiš, da je štirikolesnik slab.

Prepričan sem in vem, da je bil to dober nakup. Bomo videli čez kakšno leto ali dve, kako bo zadovoljen novi lastnik.

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 09 Apr 2014, 19:04

[quote="Rogi"
Ni pa fer, da prideš in hočeš opraviti nakup, ker pa ne prideš skupaj s ceno, potem pa razglasiš, da je štirikolesnik slab.
[/quote]
.......in potem novega lastnika nekorektno napeljuješ v pomisleke zaradi lastne nesposobnosti.
Motor je dober...to smo vsi, ki vemo kaj je dober motor povedali na začetku.
Ampak vedno se najde nekdo s fičekom, ki predava o Audiju.

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Menges
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 09 Apr 2014, 20:34

Fantje, kaj je dober motor ne boste vedeli dokler si ne boste lastili enega japonca ;) Pa salo na stran... Cestitke za nakup, naj ti dobro sluzi z cim manj popravili!

-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

GoranP
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a GoranP » 09 Apr 2014, 20:36

BIF, sem iz štajerske -slov.konjice. Ja, kar je je, čas bo pokazal svoje... Po videnem sem bil zadovoljen. Ko pa sem klical prvič in mi je lastnik povedal približno ceno in malo o motorju, sem se vsedel v avto okoli 17 ure in pičil položit aro, v 225km oddaljen kraj. Morem priznat da me je cena presenetila- "pričakoval" malo višjo... zakaj? Spremljam redno avto.net, mobile.de in cene pri nas so itak visoke ampak glede na to da pa je cena takega v nemčiji z 30000+ km še kar nekaj višja,... Itak pa so pripomogla tudi mnenja ljudi na tem forumu ki človeka poznajo. Hvala vam. Upam da sfuramo kdaj kako turo skupaj :)

GoranP
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a GoranP » 09 Apr 2014, 20:42

Aja pa še to... zraven sem dobil vse papirje in račune iz SS da se vidi da se pri tem res ni šparalo ;)

Odgovori