BFI in vozniki Kanarčkov,vidim,da nekateri opravljate servise doma,kaj pa priklop na tester je to obvezen in kje to opravite?Ker je bolj slaba izbira mi včasih

Hvala to sem hotel slišati, da slučajno ne nabavim kakega hudiča po tem pa moram za vsako malenkost obiskati uradni servis.Sicer je zelo malo možnosti, da kupim BR-ja he he z lastnikom imava različen pogled na ceno.BIF napisal/-a:Moja je letnik 2008. In ne , na restiranje računalnika ga ni potrebno vozit v kolikor ni kakšne "fatalne" napake, kar pa (trkam ob les) se pri meni še ni zgodilo. Pa tudi sicer se sam resetira ob vsakem odvzetem kontaktu in izvleki ključa ter pobriše napake. Ostanejo pa shranjene v računalniku (za arhivo) in se dajo vedno pogledat za nazaj.
Enako velja za vse modele, nove in stare.

Sem prepričan, da ne nekaj takega kot pri tej kilometrini (1700)BIF napisal/-a:Me prav zanima kaj bom še našel....pri tej kilometrini na precenjenem modelu...

He, he...nagriženost 80% pa to...BIF napisal/-a:No danes se je končno našlo nekaj časa, da nadaljujem zgodbo.
Tako izgledajo na precenjenih motorjih po 30.000 km...blata, vode, prahu....
...takle pač mamo...

...moram razmislit o kaki drugi znamki...taki, da ko po 500km. odprem, da je vsaj nekaj hin...tako samo čas tratim..jay886 napisal/-a:kaj bo to enga "šaraufanja".... material za puše si že naročil? pa še kak NIPL dodaj, ZA ZIHER