malo pomoči
hlajenje je pri barossi zadovoljivo, čeprav je zračno.
Je pa res Linhai za vožnjo dveh veliko boljši od barosse.
Je pa res Linhai za vožnjo dveh veliko boljši od barosse.
WWW.COLN.SI
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to!
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to!
- lučka
- Začetnik
- Reactions:
- Kraj: Ravne na Koroškem
- Kontakt:
stojko sam kaj naj? kitajca nočem ker hočem met neki od štirikolesnika ne pa da ga more moj vsake toliko prešravfat. o cenah nebi ker ob dejstvu da sma že na 3.600€ me boli glava, ampak moj je trma in hoče novega, pa da je približno ena mašina ne kr neki tja v tri dni...se mi pa sanjalo ni da je tako stanje pri teh mašincah...
a pol bi tale linhai bil? bm jutr klicala dol če ga še majo, pa na kok obrokov bi se dal zmenit
a pol bi tale linhai bil? bm jutr klicala dol če ga še majo, pa na kok obrokov bi se dal zmenit
Lučka, saj te popolnoma razumem. Linhaj je pri takih pogojih, ki jih postavljaš menda res najboljša rešitev. Poleg tega je mašinca OK, servis in garancija zagotovljena in v dveh se bosta "komot" vozila. Čeprav praviš, da tvoj rad kaj "pošravfa" tu ne bi smel imeti kaj dosti dela. Razen rednega zvdrževanja seveda.
- lučka
- Začetnik
- Reactions:
- Kontakt:
ma stojko veš moj je pač v osnovnem poklicu avtomehanik in mu ni en bav bav kaj pošravfat, je pa definitivno boljš da čimmanj šravfat.
bom se pozanimala za tega linhaja.
pač dejstvo je da mava en kup načrtov ki so predvesem finančne narave( beri prerihtujeva si stanovanje) in štirikolesnik si tud želiva, v nasprotnem primeru če s financami res nebi bila omejena nebi komlicirala bi šla po neki res dobrega novga, tako pa morma najdit neko razmerje med ceno in kvaliteto, ter seveda najinimi željami.
bom se pozanimala za tega linhaja.
pač dejstvo je da mava en kup načrtov ki so predvesem finančne narave( beri prerihtujeva si stanovanje) in štirikolesnik si tud želiva, v nasprotnem primeru če s financami res nebi bila omejena nebi komlicirala bi šla po neki res dobrega novga, tako pa morma najdit neko razmerje med ceno in kvaliteto, ter seveda najinimi željami.
- lučka
- Začetnik
- Reactions:
- Kontakt:
če bo vse po sreči gremo najkasneje v soboto po tega modrega lepotca...ne komentirat cene, nič...sam povem....
http://www.linhai.si/atv_quad_ponudba/l ... _quad.html
http://www.linhai.si/atv_quad_ponudba/l ... _quad.html
- lučka
- Začetnik
- Reactions:
- Kontakt:
2x4, 300 ccm...kaj čem z 4x4 njive orat
ne bo tale 2x4 več kot dost...sem se z boštjanom menla jih ma dost pa menda je ful lep, mam oblubljene slike tako da...kdaj bomo pa šli ponjga je pa odvisno od soseda ki bo s avto prikolico šel ponjga, pa še reduktor ma, pa o nekem kovčku mi je boštjan govoril ko sm ga vprašala za končno ceno, a to on da gratis zraven?
no sej
glede na to da bo dobil gotovino, eh hudič spet romane pišem...
glede na to da bo dobil gotovino, eh hudič spet romane pišem...
- rudi12
- Duvator pripravnik
- Reactions:
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Danes sem bil pri njemu,pa sem videl enega zelo lepega (vijolično-črn).Drugače mislim,da je kufer posebaj,vendar je odvisno od dogovora z Boštijem.Lepo da sta se odločila za ta motor.Z njim ne bosta imela nobenih sitnosti,samo lepe trenutke v vožnji.Midva z ženo sva od februarja do danes naredila že 3500km.
Za to ceno sta kupila zelo dober in zanesljiv motor.Želim vama veliko užitkov kakor tudi kilometrov z njim.
Pa še nekaj: dobro preglej mere motorja (širina in dolžina),da neboste z premajhno prikolico šli ponjega.
Za to ceno sta kupila zelo dober in zanesljiv motor.Želim vama veliko užitkov kakor tudi kilometrov z njim.
Pa še nekaj: dobro preglej mere motorja (širina in dolžina),da neboste z premajhno prikolico šli ponjega.
4x4 norc!!!)

- lučka
- Začetnik
- Reactions:
- Kontakt:
čaki malo boštjan še nima najinga keša
ja kufer je posebi sam ko sm ga vprašala če je to zadnja cena je začel pa o kufru govorit
drugače pa jutr verjetno greva na banko če bojo dal kaj evrov
v soboto pa po mašinco, glede prikolice pa smo ravno naguntali da mamo smolo, ker ma un bl malo prikolico, tako da mi še ni čisto jasno kako bomo tole domov pripeljali, malo daleč je da bi se moj kar gor usedu pa pelu domov.
ja drugače komi čakava v bistvu, mene malo grize kredit sam okej moj fant je ko je mene spoznal postavil tale motoristični konjiček v kot tako da bo kar veselje gledat njegov obraz. komi čakava da sprobava.
ja kufer je posebi sam ko sm ga vprašala če je to zadnja cena je začel pa o kufru govorit
drugače pa jutr verjetno greva na banko če bojo dal kaj evrov
ja drugače komi čakava v bistvu, mene malo grize kredit sam okej moj fant je ko je mene spoznal postavil tale motoristični konjiček v kot tako da bo kar veselje gledat njegov obraz. komi čakava da sprobava.
- lučka
- Začetnik
- Reactions:
- Kontakt:
pol si vidu verjetno najinga, zadaj ma srebrn nosilec za kovček.
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jutri gremo ponjga. danes sva se zjutraj na vrat na nos odločila da ga greva pogledat.
mašinca je velikaaaaa in kamot, noro lep, boštjan nama bo dal zraven še en velik kovček-80l in sprednji nosilec. jutri nakaževa denar, boštjan porihta papirje in gremo. je pa za dva res noro udoben.
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jutri gremo ponjga. danes sva se zjutraj na vrat na nos odločila da ga greva pogledat.
mašinca je velikaaaaa in kamot, noro lep, boštjan nama bo dal zraven še en velik kovček-80l in sprednji nosilec. jutri nakaževa denar, boštjan porihta papirje in gremo. je pa za dva res noro udoben.