Jadelorto1 napisal/-a: Glej ni panike ti sporočim,ko bom šel v akcijo. Pa še Brinovca potipava,če gre poleg, morda se ga je išias že naveličal in ga nehal nadlegovati .Notranjc kako je stanje pri vas?Najbrž lahko hosto ,kod mi samo od daleč gledaš in se težko kje na sredini srečamo,razen kaka asvaltna varianta.
Can-Am predstavlja Commander 1000 in 800 (UTVs)
Re: Can-Am predstavlja Commander 1000 in 800 (UTVs)
AC 700 4x4
Smo na vezi.notranjc napisal/-a:Jadelorto1 napisal/-a: Glej ni panike ti sporočim,ko bom šel v akcijo. Pa še Brinovca potipava,če gre poleg, morda se ga je išias že naveličal in ga nehal nadlegovati .Notranjc kako je stanje pri vas?Najbrž lahko hosto ,kod mi samo od daleč gledaš in se težko kje na sredini srečamo,razen kaka asvaltna varianta.v nedeljo zjutraj bi mi prav pasalo, se lahko dobimo kje na asfaltu, postem pa skupaj v gozd. Drugače pa sem bil v soboto na furi Rakek-Cerknica, poti pospravljene, potem naprej na jezero, voda do gostilne, naprej tabla za prepoved. Obrnem in grem proti Škocjanu, drevesa po tleh, zavijem na polje in pridem do križišča, tabla prepoved….Obrnem in grem po asfaltu na Unec in preko hriba, vse pospravljeno do Planine oz. do gradu. Kaj takega še nisem videl, je predvsem listnat gozd, zgleda pa kot, da bi atomska bomba padla, imel sem občutek, da so vsa drevesa zlomljena. Voda je bila na Planini čez most, nisem še videl tako visoke, danes je baje še višja. Poskusil sem še po gozdni poti proti Postojni, delno so pospravili, sneg, zlomljene veje, vklopim 4x4 pa ni šlo dolgo, sem se moral obrniti in domov. Cca 50 km sem naredil.
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
No da ponovno prebudim temo...
https://www.youtube.com/watch?v=0o8jdcfxe0U
Naslednje leto še bo zanimivo

https://www.youtube.com/watch?v=0o8jdcfxe0U
Naslednje leto še bo zanimivo
- Rogi
- Poznavalec
- Reactions:
- Kraj: Plave - Posočje
- Kontakt:
Da je Can-am najboljši sem že vedel, koliko sem razumel, pa bo sedaj še boljši in še "best buy" 
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
A je to tako kot pravi moj sosed gradbenik...Rogi napisal/-a:Da je Can-am najboljši sem že vedel, koliko sem razumel, pa bo sedaj še boljši in še "best buy"
...kateri mi je pred časom rekel, da ima najboljšega malarja, pa še mora za njim popravljati...
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
zaj bo cena prava, ko bo proizvodnja 100% made in mexico 
2011 Shineray 300 xy hitro prodan..
2012 Can Am outy 800r max..... bo kr nekaj časa ostal...

2012 Can Am outy 800r max..... bo kr nekaj časa ostal...

Fuzbal pa znajo igratjay886 napisal/-a:........ made in mexico
AC 700 4x4