servis štirikolesnikov

V tej rubriki hvalite, grajajte, diskutirajte,... vse v zvezi s poceni kitajskimi štirikolesniki.
Odgovori
zigakos
Začetnik
Reactions:

servis štirikolesnikov

Odgovor Napisal/-a zigakos » 13 Nov 2014, 20:56

vsem en lep pozdrav !

Ker sem bolj "švoh" z denarjem, želja pa je velika, sem se odločil, da bom kupil štirikolesnik seveda kitajca. Eno leto ima garancijo, kar je O.K. Kaj pa potem? Kdo popravlja štirikolesnike v Idrijskem okolišu. V poštev pride tudi Logatec. Mi lahko pomagate ?
L.p.
Sandi

TOMASZ
Obiskovalec
Reactions:

Re: servis štirikolesnikov

Odgovor Napisal/-a TOMASZ » 13 Nov 2014, 21:48

Čudno, da še kupil nisi pa že zavestno kupuješ, da boš popravljal. Potem kupi vsaj Linhaja. Tudi jaz sem se dolgo odločal za nakup. Od vseh najcenejših sem nato kupil rabljen Linhai Mudy 4x4 in do sedaj več kot zadovoljen. Končne hitrosti res ni, je pa na gozdnih poteh car. Sedaj 14000km in vsako leto počasi z avto prikolico cca. 15m3 drv iz gozda na dvorišče in vikend fure z boljšo polovico. Seveda se tudi šraufa, ampak nič večjega zaradi firme, prej zaradi svojega pretiravanja(sklopka, tesnila glave, valjčki variatorja, jermen) Sedaj je že premalo moči, in bo potrebno iti na nekaj močnejšega. 650-750??? To so moje izkušnje. Pa nasveti forumašev: misli na poprodajno podporo! Dobro premisli!!!

Uporabniški avatar
gregor.dolenec
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Kamnik okolica

Re: servis štirikolesnikov

Odgovor Napisal/-a gregor.dolenec » 14 Nov 2014, 06:55

Tudi jaz ti svetujem Linhaja. Ja, tudi jaz sem začel z njim. Po treh letih sem kupil močnejšega AC 700,a za delo v gozdu še vedno raje uporabljam dragona 400 4x4 razen za prevoz s prikolico uporabim močnejšega.Če boš delal z glavo ne bo kakšnih večjih popravil. Je pa res, da ni med hitrejšimi a prileze povsod.

Odgovori