GRIZZLY 700FI
GRIZZLY 700FI
Sodelavec ima z njim neke probleme. Povedal mi je naslednje: Ko gre po klancu navzdol ali po ravnini in do konca odvzame gas se mu skoraj vedno prižge lučka za vzvratno vožnjo. Motor začne zavirati in izgubljati obrate, občutek pa ima, kot bi zmanjkalo tudi elektrike na svečki in da bo motor ugasnil. Izkušnje??
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Menges
- Kontakt:
Re: GRIZZLY 700FI
Fak, pa glih danes sem vedezevalsko kroglo pozabil v pisarni...
-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Če kaj vem o teh zadevah....če greš po klancu navzdol ali po ravnini in do konca odvzameš gas....je zaviranje motorja in padec obratov nekaj normalnega...tako, da kar se tega tiče, ga lahko potolažiš, da ima najbolj normalen motor na svetu...TOMASZ napisal/-a:Sodelavec ima z njim neke probleme. Povedal mi je naslednje: Ko gre po klancu navzdol ali po ravnini in do konca odvzame gas se mu skoraj vedno prižge lučka za vzvratno vožnjo. Motor začne zavirati in izgubljati obrate, občutek pa ima, kot bi zmanjkalo tudi elektrike na svečki in da bo motor ugasnil. Izkušnje??
Ostalo pa....nekaj podobnega je tudi z mojo kuglo....
Toliko že poznamo motorje, da je zaviranje motorja ob odvzemu plina nekaj normalnega. Ni pa normalno, da se prižge lučka za rikverc. Tudi na servisu Yamahe jim je to vas v Španiji. Zato sem mu rekel, da to napišem na forum in mogoče glede na vse vaše izkušnje dobi odgovor.
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
No saj to sem napisal bolj kot šalo.
Verjetno je zadeva bolj zapletena kot se bere in skoraj sem prepričan, da je tako...po opisu na forumu....težko rešljiva.
Po moje je najboljši nasvet priporočiti nekoga, ki te zadeve obvlada....motor spravit do njega in naj reši zadevo....plačaš in to je to.
Verjetno je zadeva bolj zapletena kot se bere in skoraj sem prepričan, da je tako...po opisu na forumu....težko rešljiva.
Po moje je najboljši nasvet priporočiti nekoga, ki te zadeve obvlada....motor spravit do njega in naj reši zadevo....plačaš in to je to.
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Menges
- Kontakt:
Poklice naj v Eliso Domzale, yamaha servis.
-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
Živjo,
preveri kontakte na senzorju za vzratno vožnjo, ki se nahaja na desni strani na dnu motorja. imell enake težave a le pri visokih hitrostih. Motor misli da je v vzratni prestavi in ti vklopi blokado. Najlažja rešitev je, da potegneš maso direktno iz tega kabla. Vrjetno je to težava.
https://www.youtube.com/watch?v=l8nn5Z4cuN0
Lp
Možinc
preveri kontakte na senzorju za vzratno vožnjo, ki se nahaja na desni strani na dnu motorja. imell enake težave a le pri visokih hitrostih. Motor misli da je v vzratni prestavi in ti vklopi blokado. Najlažja rešitev je, da potegneš maso direktno iz tega kabla. Vrjetno je to težava.
https://www.youtube.com/watch?v=l8nn5Z4cuN0
Lp
Možinc
Pa ni bilo potrebno gledati v kuglo. Kolega je zrihtal. Problem s senzorjem, kot je napisal Možinc. HVALA!!
-
uros116
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: Mozirje
- Kraj: Mozirje
tudi js sem imeu iste probleme. Potegnil dodatno maso na senzorju za rikverc (tako kot je napisu Možinc). In sedaj dela brez problema. Edino ko dam v rikverc: se ne prižge lučka za rikverc.....