LINHAI 420
LINHAI 420
Rabil bi zavorni cilindre za zadnjo zavoro, mogoče se da to obnovit. Kje bi to dobil...Prosim za pomoč..lp
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Re: LINHAI 420
Oj!
Kaj pa je narobe z zavornim cilindrom, da je potreben obnove?
Kaj pa je narobe z zavornim cilindrom, da je potreben obnove?
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Tam, kjer si kupil vozilo, oziroma, če si kupil rabljenega uporabi strica Googla, ter poišči prodajlca, uvoznika...in potem se začne...kalvarija!miki223 napisal/-a:Rabil bi zavorni cilindre za zadnjo zavoro, mogoče se da to obnovit. Kje bi to dobil...Prosim za pomoč..lp
Aja! Kultura forumska je na dnu! Prvi post pa na polno! Nič več predstavitve ampak kar direktno v informacijsko pisarno. Ko nekaj crkne na forum, drugače pa “ko vas jebe”!
Zdaj ti bomo pomagali in pol boš ugasnil, do naslednje okvare???
Zdravo Miki223. Pozdravljen na forumu in dobrodošel.
Jaz bi kontaktiral Sapleks v Račah! Zakaj? Ker mi je blizu
Zadnjič spremenil lakl, dne 09 Mar 2018, 22:19, skupaj popravljeno 1 krat.
lakl, hvala za info, mi je kar morala padla pri prvem vpisu na forum. Sreča da sem bil vpisan na tem forumu dobrih 8 let le pod drugim up. imenom. Mislim da je forum namenjen tako pomoči drug drugim, čvekanjem in vsem ostalim lepim dogodivščinam ki nas spremljajo skoz life. Naslednjič pred objavo ti pošlem zs pa boš ocenil če je primeren za forum...lp
Ni potrebe!
Drugače se pa skoraj strinjam! Vsak nov uporabnik si bi naj tudi prebral forumska pravila in potem komaj pisal oslarije. Kaj naj si človek misli o forumskem članu, kateri prvo napade z vprašanjem, kateraga najde na stricu Googlu. Da se na forumu podajajo informacijeje res, res pa je tudi, da bi lahko podal kratko predstavitev in bi tudi dobil lep odgovor.
Da si osem let prijavljen ti jaz ne verjamem, ker potem bi bil že toliko izkušen, da takšnega vprašanja, kot si ga ne bi postavil. Po osmih letih bi moral vedeti za vsak vijak na vozilu.
Tudi sprememba nicka nekaj pove o osebnosti- mar ne!!!
Drugače se pa skoraj strinjam! Vsak nov uporabnik si bi naj tudi prebral forumska pravila in potem komaj pisal oslarije. Kaj naj si človek misli o forumskem članu, kateri prvo napade z vprašanjem, kateraga najde na stricu Googlu. Da se na forumu podajajo informacijeje res, res pa je tudi, da bi lahko podal kratko predstavitev in bi tudi dobil lep odgovor.
Da si osem let prijavljen ti jaz ne verjamem, ker potem bi bil že toliko izkušen, da takšnega vprašanja, kot si ga ne bi postavil. Po osmih letih bi moral vedeti za vsak vijak na vozilu.
Tudi sprememba nicka nekaj pove o osebnosti- mar ne!!!