MAGURA zavorni sistem

Predelave, zunanja obdelava, izboljšave, dodatki,...

Odgovori
Drifty41
Začetnik
Reactions:

MAGURA zavorni sistem

Odgovor Napisal/-a Drifty41 » 26 Jun 2010, 15:07

Pozdrav!

Upam ,da vam bom razkril, kaj novega in nebom trošil vašega dragocenega časa in sicer vozim Aprilia SXV 550 (supermoto), ter KTM cross! Kar pa vam želim povedati je to, da sem lani v Nemčiji odkril novost(no vsaj upam, da jo še ne poznate)! Ob obisku v Sprembergu, kjer imajo urejeno motocross progo sem se en teden izživljal z mojim KTM-om z drugimi vozniki z Nemčije. Tam je treniralo tudi nekaj voznikov, ki se z tem ukvarjajo profesionalno. In kaj sem opazil, da so skoraj vsi imeli kompleten zavorni sistem MAGURA, ter njihovo krmilo!
Seveda jaz, kot radovednež sem moral preizkusiti v čem je magija te znamke in kar hitro sem opazil razliko. Če si dirkaškega srca in nasprotnim voznikom nočeš podariti niti sekunde je MAGURIN zavorni sistem prava stvar. Saj je disk zelo lahek in se ne pregreva in tako sem z MAGURINIM zavornim sistemom po 2. urnem testiranju dosegel želeno optimalno zavorno točko in TO VES ČAS. In tako sem ob letošnjem obisku v Nemčiji nabavil zavorni sistem MAGURE za obe moji mašinci :twisted: .

++++VIDEO >>MAGURE<< VREDNO OGLEDA !!!
http://www.youtube.com/watch?v=jGCfFLpDbdw
Komentarji so dobrodošli.

lp

Uporabniški avatar
MatejQMX
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Komenda

Odgovor Napisal/-a MatejQMX » 27 Jun 2010, 08:49

Pozdravljen Drifty41!

Vsi novi KTM so opremljeni z zavornim sistemom magura, govorim za quade. Za cross in enduro je verjetno enako.
In vsak ki se je že peljal s KTM lahko pove da so zavore fantastične, v primerjavi z zavorami na japoncih.

Uporabniški avatar
morski
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Prevalje

Odgovor Napisal/-a morski » 27 Jun 2010, 12:13

MatejQMX napisal/-a:In vsak ki se je že peljal s KTM lahko pove da so zavore fantastične, v primerjavi z zavorami na japoncih.
To je dejstvo, zavore na KTM-u so res fantastične. Ko sem prvič preizkusil kolegovega KTM-a na progi, ki jo že dobro poznam in vem, kje moram s svojim LTR-om začet bremzat, sem se z KTM-om pred ovinkom dobesedno ustavil in se skoraj prilimal na belanco :shock: Sem rabil par krogov, da se privadiš, da lahko zaviraš precej pozneje 8)

LT-R 450

Drifty41
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Drifty41 » 18 Jul 2010, 12:35

Me veseli, da ste istega mnenja. Da se sistem uporablja v quad mi pa ni bilo poznano, zgleda, da sem še premalo prebrskal o znamki :?

A ste mogoče izdelke magure zasledili na policah katerih prodajalcev za moto dele pri nas?

lp do naslednjič

Odgovori