Upam ,da vam bom razkril, kaj novega in nebom trošil vašega dragocenega časa in sicer vozim Aprilia SXV 550 (supermoto), ter KTM cross! Kar pa vam želim povedati je to, da sem lani v Nemčiji odkril novost(no vsaj upam, da jo še ne poznate)! Ob obisku v Sprembergu, kjer imajo urejeno motocross progo sem se en teden izživljal z mojim KTM-om z drugimi vozniki z Nemčije. Tam je treniralo tudi nekaj voznikov, ki se z tem ukvarjajo profesionalno. In kaj sem opazil, da so skoraj vsi imeli kompleten zavorni sistem MAGURA, ter njihovo krmilo!
Seveda jaz, kot radovednež sem moral preizkusiti v čem je magija te znamke in kar hitro sem opazil razliko. Če si dirkaškega srca in nasprotnim voznikom nočeš podariti niti sekunde je MAGURIN zavorni sistem prava stvar. Saj je disk zelo lahek in se ne pregreva in tako sem z MAGURINIM zavornim sistemom po 2. urnem testiranju dosegel želeno optimalno zavorno točko in TO VES ČAS. In tako sem ob letošnjem obisku v Nemčiji nabavil zavorni sistem MAGURE za obe moji mašinci
++++VIDEO >>MAGURE<< VREDNO OGLEDA !!!
http://www.youtube.com/watch?v=jGCfFLpDbdw
Komentarji so dobrodošli.
lp